Despre noi

EXPO VIN OLTENIA EDITIA I 13-15 OCTOMBRIE 2017 – CEL MAI MARE EVENIMENT DIN OLTENIA DEDICAT VINULUI

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat vinului si echipamentelor specifice, aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Expo Vin Oltenia iti ofera sansa sa iti prezinti produsele sau serviciile unui public numeres format atat din profesionisti cat si din consumatori.
Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare .
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
Targul Expo Vin Oltenia este organizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova si Consilul Judetean Dolj.
Română